Skip to content

Gastronomia japonesa

1 febrero 2011
Gastronomia japonesa

Gastronomia japonesa

La gastronomia japonesa gaudeix d’un gran interés per a la societat occidental. Els gustos tant sorprenents i diferents, respecte a la cultura gastronòmica mediterrànea, aixeca la curiositat dels gourmets que tant ens agrada i disfrutam del menjar. Com a illes que són, el peix sempre predomina per damunt de la carn. Com a orgullosos membres de la cultura oriental, l’arrós hi és per tot i no fan servir un menjar tant habitual per a nosaltres com és el pa.

Si a més trien formes tant originals de presentació, com ficar-hi tots els mossos dins un vaixell de fusta, a jo ja m’han conquerit la panxa. Bon profit!

Fotografia publicada al Fotolog.

About these ads

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Seguir

Recibe cada nueva publicación en tu buzón de correo electrónico.

A %d blogueros les gusta esto: