Skip to content

Blog Day 2008

31 agosto 2008

El BlogDay ha estat creat perquè els bloguers tinguin un dia per conèixer d’altres bloguers, d’altres països o àrees d’interès. Aquest dia, els bloguers recomanaran altres blogs als seus lectors.

Durant tot el 31 d’agost, els bloguers de tot el món publicaran un article recomanant 5 blogs nous, preferiblement diferents de la seva cultura, punt de vista o posició.
Blog Day 2008

Les meves 5 recomanacions:

Saül Gordillo, blog sense fulls : Saül Gordillo és el director de l’Agència Catalana de Notícies i també l’autor del llibre Nació.cat, que tracta sobre el domini .cat. El seu bloc agrupa la major part de la catosfera política de tots els Països Catalans. Mescla notícies d’actualitat, lectures recomanades i experiència provant eines de la web 2.0.

El sitio personal de David Colmenero (D_Skywalk): Davil Colmenero és el responsable de Dantoine – Episodio IV (avui offline). Dantoine és una comunitat que ajunta als interessats en l’abandonware. L’abandonware són els jocs, però també els programes, descatalogats perquè després d’uns anys ja no són rentables comercialment.

No me des pataditas en la butaca: llistat de curtmetratges recomanats, recollint la pròpia experiència personal. A més, anàlisis de cada una de les pel·lícules vistes. Totes les entrades s’elaboren segons el propi coneixement i criteri, i sempre després de disfrutar de la sessió de cinema. S’agraeix que prevalgui el criteri personal de qualitat per damunt del criteri comercial o moda del moment.

Programari Lliure a les Balears: recopilació de blogs dedicats principalment al programari lliure i elaborats a les Illes Balears. El lloc és gestionat per Llorenç Valverde i Ricardo Galli. Ricardo Galli és el creador de Menéame, conjuntament amb Benjamí Villoslada, i un dels impulsors de Bulma, l’associació d’usuaris de GNU/Linux de Mallorca.

Tierra Prima, un blog para el Multiverso: dedicat al món còmic, sobretot al còmic americà editat per DC Comics. No oblida altres subgèneres, com el còmic japonés (manga). Comenta els còmics, i també les darreres notícies de les pel·lícules basades en els còmics en paper. Inclou la descàrrega de molts còmics en format digital, maquetats i traduïts al castellà.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: