Skip to content

Amstrad CPC 464

9 octubre 2008

Fa molts anys, els ordenadors no parlaven de Megabytes, parlaven de bytes i Kbytes. Tampoc manetjaven ratolí, i no tenien cap connector usb. No coneixien els CDs i els DVDs, i el format d’emmaguetzament més potent eren els disquets de 5 1/4. Per supost, ningú havia escoltat la paraula internet, i Arpanet era una xarxa utilizada pels militars i els investigadors.

Arreglant la casa, hem localitzat un vell Amstrad CPC 464 amb unitat de casette. Una màquina que competia amb els populars Spectrum i MSX com ordenadors personals. Els PCs i els Apples eren maquinotes que només les empreses es podien permetre comprar.

Existeixen molts emuladors que permeten, en un PC personal, manetjar el sistema operatiu i els programes de l’Amstrad CPC, i del Spectrum i el MSX. Però també existeixen emuladors per altres ordenadors com els Apple, els Atari ST i els potents Amiga. Si només voleu jugar, un PC també és capaç d’emular totes les consoles de 8, 16, 32 i 64 bits. Els emuladors per a les darreres consoles, la Wii, la NDS o la darrera PlayStation, funcionen però encara tenen molts problemes de compatibilitat amb molts PCs i no son capaços d’emular tots els jocs del mercat.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: