Saltar al contenido

Antònia Font en Alacant

10 noviembre 2008

Aquesta setmana hem disfrutat d’Antònia Font a Alacant, convidats pel Secretariat de Cultura de la Universitat. Es nota la gestió pública perquè el preu era molt popular, 5€ pels universitaris i 10€ pels damés.

Els mallorquins no decepcionaren, i durant les dues hores que va durar el concert ens oferiren les millors cançons del seu repertori, sobretot les dels primers discos. Una petita sorpresa fou el públic, que va omplir el Paranimf però que varen aguantar tres quarts hora, tots asseguts! Era increible escoltar “Alegria” i veure a tota la gent asseguda. Només quan arribaren a l’hora de concert el públic a la fi es va animar i ja es varen quedar drets.

Després d’una hora es despediren amb “Batiscafo Katyuscas”, una de les cançons que els ha donat a conèixer fora de les fronteres de parla catalana. Però pels ànims del públic tornaren i repetiren les cançons més animades, començant per “Viure sense tu” i acabant amb “Alegria” una altra vegada.

La canço més espectacular, on Pau Debon va donar el millor de si mateix i va viure la pròpia lletra, fou “Astronauta rimador”. Ho vivia mentre es retorcia cantant per tot l’escenari. Al concert els acompanyaren l’Orquestra de la Universitat d’Alacant.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: