Skip to content

El bon profit dels diumenges

2 diciembre 2008
tags:


Els diumenges, com ja és habitual, aprofitam per a preparar plats que requereixen una major elaboració. Aquesta vegada el plat és Korma, un menjar originari de la India i molt bó. Pits de pollastre amb una salsa de iogurt mesclada amb alls i espècies.

Existeixen moltes varians per a un mateix plat. Igual nom per un plat amb oli diferent, o salsa d’acompanyament més coenta, o posar-hi un colorant diferent, amb o sense sucre, amb un oli o sense altre, amb o sense ceba…

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: