Saltar al contenido

Lotería de Navidad y El Niño

13 enero 2009


Nadal, i després Reis, són dates amb costum molt definides: ajuntar-se amb la família, el turró de Xixona, la il·lusió de regals pels més menuts i la loteria. Comprar un dècim per la Grossa de Nadal, i l’any següent El Niño, són dos tradicions casi obligades.

Molts col·lectius socials, que sobreviuen només per la generositat del seus associats, ofereixen paperetes (participacions) de la Grossa de Nadal. Una petita part de cada papereta es destina a la finalitat social de l’entitat. La imatge recull les paperetes que compraren a l’Asociación Alicantina de Síndrome de Down.

Però molt sovent estam obligats, tant si volem jugar com si no, a comprar paperetes. És habitual que algun familiar, el teu veí que t’ha fet més d’un favor o el forn on hi compres el pa cada dia, t’ofereixen una papereta. La imatge mostra la papereta Hermandades de Nuestro Padre Jesús y Santo Sepulcro.

Si et fixes en els detalls de les paperetes impreses, al costat mostren publicitat. L’entitat que hi col·labora és la CAM (Caja Mediterráneo). Aprofiten el suport de les paperetes per a publicitar alguns dels seus productes financers. Casualment, o no, només la papereta d’Acció Cultural del País Valencià no porta cap publicitat.

Aquest mes literalment al CAMON oferim una activitat cada cada dia. Els diumenges descansarem d’activitat, però obrirem igualment. El proper taller al CAMON està programat pel dijous 15 Processing y Arduino. Dos paraules molt de moda que serveixen per coses tant diferents com crear els crèdits d’una pel·lícula, programar robots o dissenyar un ambient psicodèlic. Com veus, intentant estar una passar per davant dels que més endavant estan.

Mentrestant, avui tenim la segona sessió del taller Financiación y gestión de proyectos internacionales en red. ¡Comença a les 17:30h!

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: