Skip to content

… Miedo?

18 enero 2009


El cap de setmana permet dedicar més temps a la cuina. Pots provar a seguir passa a passa una recepta, o entretenir-te per aconseguir un millor plat i una presentació molt més polida.

La imatge mostra un platet amb gules mesclades amb talls grossos d’all i tot regat amb oli una mica cohent (picant). Ben bo que estava i ben poc que va durar dins el plat.

Avui, que excepcional i sorprenentment, al CAMON no hem programat cap activitat!! Yahoo!! Pots aprofitar per visitar l’exposició …MIEDO? d’Antoni Muntadas. L’espai és ple de frases tretes dels mitjans de comunicació de masses amb la paraula Miedo: Miedo a la homofobia, El Barça da miedo o El partido del miedo són algunes del grapat de frases decodificades per l’artista.

L’exposició ocupa tot l’espai de la sala. Les finestres s’han tapat per mostrar un mural de frases impactants. Les pantalles emeten portades de llibres i pel·lícules on la protagonista és la por, en gran i en abstracte. I la Sala de Formació s’ha convertit en una Sala de Cinema on constantment es projecta un vídeo que mostra les diferències entre els dos costats d’una frontera (Estats Units i Mèxic, i Espanya i el Marroc).

Imatge publicada al Fotolog.

No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: