Skip to content

Sant Vicent del Raspeig

23 enero 2009

La imatge d’avui, recollida per una càmera diferent a la meva, mostra una imatge feliç. Recull de bons amics que vaig trobar al poble de Sant Vicent del Raspeig, al costat de la ciutat d’Alacant.

Avui per la nit espero fer una visita, després de la feina, per donar besades i abraçades a tots. Avui es celebra la festa d’inaguració de la pàgina web de l’Okavango, http://okavangoloungecafe.com. Trobaràs el Lounge Cafe a la Plaça de l’Ajuntament de Sant Vicent.

I demà pel matí, per les 10h hem d’estar a la ciutat de València. S’ha convocat el Consell Polític dels Joves d’Esquerra Unida a tot el País Valencià. L’Assemblea General d’Esquerra Unida, on Glòria Marcos deixerà el llideratge, ja s’ha convocat pels propers 7 i 8 de març. Les Universitats públiques valencianes, i de tots els Països Catalans, estan ocupades amb joves que acampen dins i protesten per la imposició del Pla de Bolonya. La crisi econòmica, cíclica per definició en un sistema capitalista, no ens permet aconseguir un lloc de feina. I s’apropen la convocatòria d’eleccions al Parlament Europeu, on cada vegada s’hi decideixen més coses que ens afecten directament.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: