Skip to content

Chaka del País Vasc

19 febrero 2009
tags:

Chaka, plato tipico del Pais Vasco
La imatge d’avui és un dels pocs plats que m’atreveixo fer sense ajuda, sense la guia de ningú. És un menjar tradicional del País Vasc, la Chaka, també coneguda com a palitos de cangrejo.

Es presenta com a entrada prèvia al plat fort, i es serveix fred. Es tracta de tallar la chaka en bocins ben petits, afegir-hi una ceba també ben picada, hi mesclar-ho tot amb mahionesa fins aconseguir una massa més o menys homogènia.

La lletuga, i el llimó, són afegits opcionals, però fan molt bona vista. Molta gent, a més de per la boca, també menja pels ulls. Bon profit!!

Imatge publicada al Fotolog</em>.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: