Skip to content

Nombres del CAMON

23 marzo 2009

Camon Alicante

Les parets del meu lloc de feina estan cobertes per vint pantalles de plasma. Darrera meu puc comprovar les tres càmeres que graven cada activitat programada al CAMON d’Alacant. 2 teléfons sonen per demanar com apuntar-se al Taller dedicat a Bases de Datos de Investigación, quant hi ha que pagar pel concert d’StanStill (2€ via ServiCAM), o de què tracta el taller de VideoDanza programat a final de mes.

2 portàtils dedicats al Camon, manetjants al mateix temps per aprofitar la seva potència combinada. En el HP negre instalo els programes necessaris per desemvolupar cada activitat, reconfiguram els conversors d’imatge i canvio la configuració sistema operatiu (Windows Vista amb llicència) per incrementar el seu rendiment. En el portàtil de color gris, molt més modest però més fiable, programo les anades i tornades de tots els ponents, contesto la vintena de missatges que rebem cada dia, n’envio deu més amb peticions que deman-ho i informes que hem demanen, i contrueixo la Web 2.0 de Camon Alicante.

Per cert, t’he comentat que aquest proper dimecres (25 de març), hem programat una sessió de Word of Warcraft? Ferran Adell, filòsof molt experminentat en els mons virtuals persistents, ens explicarà quines passes hem de donar per disfrutar del WoW. I després hi podrem jugar fins l’hora de tancar Camon.

Imatge publicada al Fotolog.

Anuncios
One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: