Skip to content

Dins i fora del CAMON

29 marzo 2009

Burguer King CAMON

Cada dia, de dilluns a diumenge, el CAMON obre 10 hores per a poder aprofitar la seva tecnologia. Quan tancam les portes, aprofitam per repassar les coses pendents el dia següent. Els torns rotatius, necessaris per a recuperar forces, provoquen que no poguem coincidir tots els tècnics junts al mateix temps.

De tant en tant, per a disfrutar la companyia de tots, quedam per a sopar a un restaurant d’Alacant. Encara que pugui semblar increïble, per anar contra la meva pròpia religió, quedàrem a un econòmic restaurant de menjar ràpid: el Burguer King.

A la imatge falten les companyes que obren CAMON pel matí, Zoila i Inma, perquè amb elles ens ajuntarem ja al restaurant. La nova incorporació, la dona al costat dret de la imatge, és Ainoa Aguirregoitia: alumne en pràctiques de Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat d’Alacant. La seva principal responsabilitat és complementar la difussió de les activitats programades, que ja realitza físicament el Gabinet de Premsa de la CAM, i jo mateix a la Web 2.0.

L’home d’enmig, amb una bona barba, és Fede Sabater, Sociòleg expert en participació ciutadana en entitats locals. No és tècnic de CAMON, però el convidarem com amic (i company de Paloma).

Imatge publicada al Fotolog.

3 comentarios leave one →
  1. 29 marzo 2009 12:32

    Gran trabajo!

Trackbacks

  1. Bitacoras.com
  2. Ambaixada Mora « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: