Skip to content

Un postre o una entrada

7 abril 2009

Pastel turco de carne

Ja fa algunes setmanes, els companys de CAMON ens ajuntarem per sopar a un restaurant turc, molt a prop de l’Obra Social de la CAM. Entre els nombrosos plats diferents, hi havia la imatge d’avui: un pastís de carn! Dolç, pero farcit de carn salada. Estava boníssim i no en va quedar mica. Ens ho servirem com una entrada, però per la seva dolçor podria ser també un postre.

Cada vegada que escric el text que acompanya a la imatge, dubto si escriure un llarg text per contar-ho tot, o deixar un sol paràgraf més fàcil de llegir i que només expliqui la fotografia del dia.

Intento, aprofitant aquesta plataforma digital, difondre les activitats que s’organitzen a Alacant, i a tota la Comarca, dels col·lectius que es preocupen per les mateixes coses que jo. A més, la programació del CAMON, per gust i no per feina, la considero prou interessant per animar a participar-hi: és tècnica, està a l’avantguarda i és gratis!.

Els matins a la Universitat, les tardes al CAMON, els dies lliures pels carrers d’Alacant i els pobles de l’Alacantí, els caps de setmana lliures a l’illa de Mallorca o a Eivissa, el temps lliure dins (literalment) internet,… són moltes les coses que hem preocupen i moltes més les que m’importen.

Veus? Ja m’he tornat a allargar quan jo volia aconseguir un escrit el més llegible (curt, però clar) possible.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: