Skip to content

Plats senzills triomfen

12 abril 2009

La imatge d’avui recull un plat ple d’ametlles salades. En les serviren a Castalla, com una entrada més mentres esperàvem al popular Gazpacho. Molt sovent, triar el plat adequat és molt més important que oferir un plat complicat i molt elaborat.

En aquestes dates, enmig de la Setmana Santa, seria molt més lògic oferir una fotografia de la Mona de Pascua. Acompanyada per un ou dur, molt sovent decorat, és un típic postre ben dolç i ben bo.

Es pot degustar tot l’any, però és costum menjar-la tots junts el Dilluns de Pascua. La localitat on més es disfruta de la tradició és a Guardamar del Segura (a la comarca del Baix Vinalopó), en la frontera dels Països Catalans. És típic baixar fins la Platja del Pinet i, entre els pins i les dunes, menjar-se La Mona.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: