Skip to content

Llibertat, anarquia i diversió

26 abril 2009

L’Assemblea d’Estudiants de la UA, amb la seva contundent oposició a la mercantilització de l’educació universitària, ha capgirat a la pròpia Universitat. Ha acampat ocupant els passadissos dels Aularis I i II, informant als alumnes de tot el que implica la reforma de Bolonya. Ha set capaç de bloquetjar sencer l’Edifici del Rectorat, sense que la seguretat privada fos capaç d’aturar-ho. I, el més important, ha donat el pas de presentar-se a les eleccions (amb la candidatura lA pE) i guanyar-les!

Però la feina no s’atura, només s’ha començat. El més inminent: la vaga general en l’Educació del País Valencià, convocada per la Plataforma per l’Ensenyament Públic pel 28 d’aquest mes. I continuem analitzant la burocràcia universitària per obrir els òrgans de representació, aconseguir una major participació reformant els seus reglaments.

La imatge recull un dia de festa, sense planificar-ho, entre els members de l’Assemblea més actius. Seguint l’estil llibertari, sense saber l’hora i el lloc fins el mateix moment. Però oberta a la participació i el divertiment de tots els qui ens volgueren acompanyar. plens d’alegria, convidant a tothom a disfrutar.

Imatge publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: