Saltar al contenido

Maig ple d’activitat al CAMON

4 mayo 2009

El sol i la calor conviden a passar alguna horeta a les platges, encara no plenes de turistes. L’arribada del mes de maig obliga als universitaris a tancar-se dins les biblioteques, per a intentar superar els exàmens. Per a CAMON aquest mes de maig està, literalment, ple tots els dies d’activitats.

Tots els dilluns d’aquest mes de maig: Curs oficial (d’Apple) de FinalCut. Aquesta aplicació és l’eina professional més utilizada per l’edició de vídeo. Les gravacions que feim de totes les activitats programades al CAMON, s’editen amb FinalCut 6.

El dilluns 4 i el dimarts 5 de maig, demà i passat demà, El engaño visual: taller de montaje fotográfico. Una artista alacantina ens ensenyarà les possibilitats de la imatge, com tracten els professionals a la fotografia.

Casi tots els matins del mes de maig, de dimarts a divendres, el seminiari La comunicación pública en el espacio digital. Comença aquest dimarts i dimecres amb Diseño y Creación de Productos Digitales. Entre altres hi participen Roger Casas de lacomuna.tv i Wicho de Microsiervos (el primer blog en espanyol).

Imatge publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: