Saltar al contenido

Consejo de la Juventud de España: Educación, Salud y Universidad

12 mayo 2009

Aquest cap de setmana he pujat fins a Madriz, capital del Regne d’Espanya. El motiu principal ha set participar i ajudar en les diferents Comissions de Treball organitzades pel Consejo de la Juventud de España (CJE) que coordina a les entitats més representatives de joves de tot l’Estat Espanyol.

El dissabte participàrem a la Comissió d’Educació i Salut. És imprescindible renovar la col·laboració entre el Ministeri i el CJE per afrontar la problemàtica del VIH, per una banda, i la drogopendència per l’altra. A més, com a joves, proposàrem profunditzar en l’anàlisi i el tractament dels transtorns en l’alimentació que tant ens afecta.

El diumenge fou el torn de la Comissió d’Educació, on el punt principal a tractar foren les esmenes a l’esborrany, proposat pel Ministeri, del Estatuto del Estudiante. Totes les esmenes que tractaven sobre discapacitat, i diferència de gènere, foren acceptades per unanimitat. En canvi, quan entràrem en la gestió de la política de beques, i la configuració del monstre anomenat Consejo de Alumnos Estatal, el consens fou llarg i molt complicat.

Vols participar-hi? Implica’t al teu Consell de la Joventut.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: