Skip to content

Un descans obligat, però continuam a la Universitat

30 mayo 2009

Els exàmens finals de juny, les Fogueres de Sant Joan, i la recuperació dels exàmens al juliol (culpa de Campus Jove), ens obliguen a aturar la lluita reivindicativa per una universitat Pública, Popular, Participativa i de Qualitat.

L’Assemblea d’Estudiants, que aconseguiren revolucionar la Universitat i reberen el suport electoral de la majoria dels alumnes, descansarem uns mesos. Tot i això, continuarem ocupant el soterrani de l’Aulari II, amb les portes obertes per a tothom que vullgui participar lliurament. L’EEES no descansa ni a l’estiu.

Universitaris Progressistes, http://uniprogres.blogspot.com, continuam les nostres dos vies de lluita: la institucional i la cultural. Participam en el Claustre General i, sobretot, estam implicats dins la Delegació d’Alumnes de l’Escola Politècnica. I continuam reivindicat la igualtat de les dones en aquesta societat patriarcal, la divertitat sexual dins i fora de la Universitat, la llengua pròpia (el català) al País Valencià i el còmic com a obra literària.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: