Skip to content

Vota per tu, vota per Europa

3 junio 2009

Vota Europa

Aquesta nova actualizació d’aquest petit espai digital, per lògica, hauria de recollir una de les centenars de fotografies que vaig al meu viatge a Brusel·les. Un viatge espectacular, monumental, inoblidable, intenssíssim, envoltat de llengües, dones, festa, cerveses i, sobretot, noves experiències. Però hi ha una cosa més rellevant, més important, molt més seriosa, que es mereix avui ser la portada d’aquest racó.

Aquest proper diumenge 7 de juny es celebren les eleccions al Parlament Europeu. Cada 5 anys votam, i decidim, quina Europa volem: qualitat de l’aire, 65 hores treballades setmanals, Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), agricultura ecològica o cultius transgènics, llengua de les etiquetes o el preu màxim de la telefonia mòbil són algunes del grapat de decisions que es prenen a Europa i ens afecten a casa.

Aquest diumenge ves a votar, fer servir aquest dret, utiliza el teu criteri per a decidir. No fa tant el vot era un privilegi, ara és la principal eina, però no l’única, per a canviar i millorar el que t’envolta a tu i els que ens rodetja a tots.

Imatge publicada al Fotolog.

Anuncios
3 comentarios leave one →
  1. 3 junio 2009 20:00

    És clar que votaré i, a més, tinc clar per a qui va a ser el meu vot i té molt a veure amb el partit de què parles en aquest post…jo no dic res més… 😛

Trackbacks

  1. Bitacoras.com
  2. Vota!, Vota Europa! « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: