Skip to content

Estilo Faluya

14 junio 2009

Estilo Faluya

La paraula és, i espero que sempre sigui, la força més gran. La combinació de paraules, l’ús intencionat de frases per a llançar missatges, és un art per si mateix. Si a més hi afegeixes música, un ritme repetitiu que empeny i remou les lletres, el contingut travessa molt més fàcil les teves orelles i explosiona dins el teu cap.

Los Chikos del Maiz són un grup de HipHop de la ciutat de València que combina dos tendències que m’encanten. Per una banda la corrent més freak, amb el contingut cultural de culte que es va generar als anys 90. Frases com Tengo el control, tengo la especia como Arrakis. o ¿Eres un chico Matrix? Yo un chico Blade Runner. són algunes de les millors. I l’altra corrent és la reivindicativa, clarament comunista (espanyol), que denuncia les injustícies i colpeja als culpables: Los escoltas del PP para mujeres maltratadas., Empresarios farloperos en partidos contra la droga o La televisión produce chicas anoréxicas. només són algunes del grapat possible d’exemples.

Si els vols escoltar, et pots baixar la seva discografia de la seva pàgina a MySpace. Sobretot et recomano el primer, amb molta diferència, Estilo Faluya.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: