Saltar al contenido

40 anys plens de joventut

2 julio 2009

Aniversari Toni Biosca

Antoni Alexandre Biosca Bas, professor de Filologia Llatina a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant, ahir va complir 40 anys de feliç vida. Per molts anys! Moltes felicitats!!

Fins el mes d’agost realitza una intensa feina de recerca, sobre la seva àrea de coneixement, a la Biblioteca Nacional Britànica. A Londres pot accedir a la documentació més completa, necessària per completar el seu estudi i avançar com a investigador.

Per a celebrar el seu aniversari ha fet un bot, de molts poquets dies, a la seva ciutat natal d’Alacant. Rodetjat dels seus amics més propers, i passant un ratet molt agradable amb una cervesa a la mà.

Imatge publicada al Fotolog.

4 comentarios leave one →
 1. paloma permalink
  2 julio 2009 17:37

  Perdona Vicente, pero te has olvidado de nombrarme….Se que era el cumple de Toni y que él hace cosas más interesantes que yo…pero no crees que la gente se preguntara: quién es la tia buena que le acompaña? Me podrían confundir con la otra tia buena de Nefer…asi que creo que esto lo tendrías que haber explicado….

 2. 3 julio 2009 12:47

  El protagonista d’ahir era Toni Biosca. Si ell està millor o pitjor acompanyat ho ha de jutjar… l’audiència 😀

  En una altra fotografia, que no he penjat perquè només en puc publicar una cada dia al Fotolog, surt Néfer Vives amb un home diferent a Toni Biosca. I…?

  Tanmateix, amb la teua explicació, quedar clar que no volies posar les banyes a la teua estimada Boira.

 3. toni permalink
  3 julio 2009 14:40

  Eeeoooh, Quina sorpresa! Arribe a Londres i Nefer m’enllaça a este post! No vos baralleu que teniu raó els dos: la gent es preguntarà qui es la tia bona -sense ser Nefer- que apareix al meu costat i Vicent, l’amo del calabozo, ha fet molt bé en posar esta foto i no la de Nefer amb Mr. X. Eixa nit em vaig senit molt volgut i vaig beure cerveseta. La ressaca de lo segon ja s’ha passat; la de lo primer, no. Mil gràcies sinceres des de London -i no “el de las nieves”-. Vos vullc a muntó. Toni

Trackbacks

 1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: