Skip to content

Felicitats! Per molts anys!

1 agosto 2009

Campus Party aniversari

Avui aquest blog, https://vicentejuan.wordpress.com, compleix un any d’existència. A l’anterior edició de la Campus Party a València, una llarga nit de l’1 d’agost de 2008, vaig decidir a la fi obrir el meu propi blog personal. L’objectiu era, i continua essent, ajuntar en un mateix espai la majoria de les meves intervencions al món digital. Els articles que cada dia escric a Bitelia, les col·laboracions periodístiques al diari digital LaDemocracia o els articles a altres blogs que també gestiono com Universitaris Progressistes, Joves d’Esquerra Unida de l’Alacantí o el Casal Jaume I d’Alacant.

Tot i això, aquest blog no ho recull tot, encara n’hi ha més! Si vols conèixer a quina activitat estic participant, o organitzant, has de consultar el Twitter. La meua agenda hem mou de banda a banda, i sempre intento que la següent activitat proposada m’interesssi, sigui estimulant. Però si el que vols és veure totes les imatges, i algun vídeo, dels meus viatges, les meus companyies, i les meues accions, t’has de fer un usuari al Facebook.

Per nostàlgia, per ser el meu primer espai a la Web 2.0 (recomanat pel gran Alberto Verdú), mantenc actualitzat aquest Fotolog amb una fotografia diària.

Imatge publicada al Fotolog.

3 comentarios leave one →
  1. 1 agosto 2009 14:40

    Felicidades! Admiro a la gente que tiene la fuerza de voluntad suficiente para mantener un blog personal actualizado frecuentemente 🙂 Yo soy incapaz :-p

  2. 1 agosto 2009 16:08

    Adoro l’opció de poder programar les entrades, per a regular el volum de les actualitzacions. El secret és tenir molt temps lliure, o molt poqueta son 🙂

Trackbacks

  1. Tuenti, Jisko, Campus Party y Partido Internet « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: