Skip to content

Tuenti, Jisko, Campus Party y Partido Internet

4 agosto 2009

Tuenti, Jisko, Campus Party y Partido Internet

La Campus Party, que es celebra a València, és un molt bon lloc per a conèixer a personatges reals que són rellevants dins el món digital. Responsables de blogs, creadors d’aplicacions, programadors de videojocs, números 1 en el ranking de millors jugadors de videojocs, o senzillament aficionats a l’informàtica i apassionats d’internet.

Dins un pabelló entre més de 6000 ordenadors encesos, no és el millor ambient per tractar personalment als coneguts. És molt més agradable sortir a sopar fora, i l’oferta comercial alrededor de la Ciutat de les Arts i les Ciències és considerable i tota molt aprop. La imatge d’avui són dos personatges que vaig conèixer a una trobada de col·laboradors del Partido de Internet.

A l’esquerra Konimaki, expert i dedicat programador en llenguatge Java. Ell s’autodefineix com El idiota grita, el inteligente opina y el sabio calla. Yo uso Twitter. A la dreta Outime, molt bon programador responsable, entre d’altres, del servei de microblogging Jisko.

El succés més mediàtic, per part d’Outime, és que va localitzar una greu errada de seguretat a Tuenti, la xarxa social més popular d’Espanya (i la segona pàgina amb més tràfic de l’Estat després de Google). Com a bon hacker, ho va notificar als responsables, i no es va aprofitar de poder gestionar, modificar i esborrar qualsevol compte d’usuari de Tuenti. Quan vaig preguntar perquè es dedicava a buscar forats de seguretat, quina era la seua motivació (perquè econòmica no és), hem va contestar: ¡por aburrimiento!

Imatge publicada al Fotolog.

2 comentarios leave one →
  1. 4 agosto 2009 16:48

    Un placer conocerte y, como siempre, demostrando que no soy fotogénico en absoluto xD

    A ver si nos vemos por más eventos!! Y en la próxima Campus Party (o Euskal, quién sabe) coincdimos seguro 🙂

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: