Skip to content

Ressonadors en concert

8 agosto 2009

Ressonadors en concert

Per les Festes de la Terra, les festes patronals de Santa Maria, al Parc Reina Sofía de la ciutat d’Eivissa, als peus de les Murades de Vila, va acollir el concert de Ressonadors. L’associació 8 d’Agost, vinculada a l’Institut d’Estudis Eivissencs, va programar i organizar el concert del grup d’Eivissa més popular i que més gent estira.

La seua proposta es basa en la recuperació de les cançons tradicionals de les Pitiüses, les illes d’Eivissa i Formentera. Per aconseguir-ho, sense canviar la lletra, les transformen en un rock&roll, una llarga balada, o una cançó pop. Però el més interessant és que per a cada cançó conviden a un cantant diferent, de renom entre la música eivissenca, perquè canti sa cançó. En total canvien de cantant 16 vegades.

Per a començar i tancar el concert fan servir la cançó eivissenca més popular i divertida: Anàrem a Sant Miquel. Tots els cantants foren molt aplaudits, però Joan Morenu d’UC va rebre el reconeixement per ser dels primers que començaren la recuperació de les cançons tradicionals. I, per mediàtic, el més esperat, i el darrer de tots, fou el cantant Gerard Quintana, de Sopa de Cabra, el grup de rock català que més popularitat ha aconseguit. La cançó que ell canta també s’ho mereixia: flors de baladre (en un torrent, no es venen, ni per deu, ni per cent).

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: