Skip to content

Flan de formatge

9 agosto 2009

Flan formatge

La bona cuina, pagesa, casolana i familiar és sempre la més gustosa i la que més disfruto. Si a més el plat és un postre, un plat dolç de la mare fet per a tota la familia, la temptació es converteix amb irressistible. És evident que, si encara no hem començat l’operació banyador, no la començaré ara a Eivissa.

Necessites tres gots de llet sencera (Pascual), amb quatre bones cuirades de sucre (és un postre), 4 ous i una tarrina de lògic formatge (Philadelphia). Ho ben mescles i després, amb sucre cremat per damunt, o deixes dos hores al bany maria. Ja ho crec que va aprofitar!

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: