Skip to content

Ensalada pagesa

5 septiembre 2009

Ensalada pagesa

Aquest estiu fa gola menjar plats freds. Per la nit, aprofitant la lleu baixada de temperatura, pots cuinar un bon i senzill plat.

L’ensalada pagesa és una mescla de patates bullides, pabrera torrada, i el que sobra per la gelera. Hi pots ficar ous bullits, dacsa, pèsols i qualsevol altra cosa que es puga servir freda.

Imatge publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: