Skip to content

tuCAMON continua, ella també

9 septiembre 2009

tuCAMON

Aquest cap de setmana hem disfrutat de la festa de despedida de Belén Boix. Durant tot aquest calurós estiu, ella (i Marta Blázquez) han fet les seues pràctiques obligatòries amb nosaltres a tuCAMON. Com alumne de darrer curs de Publicitat i Relacions Públiques, s’ha preocupat moltíssim per la imatge que tuCAMON oferiex a l’exterior, tant al món virtual com al món tangible.

No és el final, només una petita aturada. Ha deixat començat un projecte, molt ambiciós, que ha interessat molt als companys de l’Obra Social de la CAM. S’ha especialitzat, a obert el seu propi camí, i ara continua cap endavant encara que siga fora de tuCAMON. Molts ànims i no ens oblidis quan siguis més famosa.

A la imatge, just abans de partir a sopar a un proper restaurant italià. De dreta a esquerra: el professional dedicat a l’edició i postproducció de vídeo, l’enginyer responsable del maquinari (hardware) i el programari (software) de tuCAMON, la protagonista de la nit, i jo mateix. Podeu disfrutar de totes les imatges al meu usuari Facebook, o al meu àlbum de fotografies a Tuenti.

Imatge publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: