Skip to content

Entremeses

23 septiembre 2009

La majoria de restaurants, com a primer plat, ofereixen un menjar lleuger i ràpid per a poder servir al client sense esperar. Els entremeses compleixen aquesta doble funció: no necessiten preparació, no s’han de calentar, agraden a tothom per la seua varietat i no pesen per la digestió.

Una rodanxa de formatge, una altra de pernil dolç, potser també una de pernil salat, i la resta segons el restaurant. Un bocí de tomata, una ensalada russa, amb o sense alguna salsa,…

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: