Skip to content

La salsa de la vida

25 septiembre 2009

Ketchup

La cuina permet tot tipus de combinació: calent o fred, dolç o salat, carn o peix,… i cada categoria admet múltiples graus. A més, algunes es poden mesclar entre elles, afegir-hi totes les coses que vullguis, i experimentar amb nous gustos. Tot i això, la combinació de diferents sabors no significa, expressament, que el resultat faci bon gust.

Totes les combinacions es poden alterar amb un llarg catàleg d’espècies, i cobrir amb tot tipus les salses. Les salses, com qualsevol plat, demanen preparació prèvia. Però les salses, excepte comptats casos, no es serveixen totes soles. Les salses es fan per acompanyar, per resaltar o amagar un plat principal, són part del plat però no la més important.

El fast food, el menjar brossa, ofereix casi sempre les mateixes salses: totes quètxup, i la majoria també maionesa i mostassa. Algunes franquícies t’ofereixen tot el quètxup que vullguis, però et cobren per la maionesa. Altres t’en donen dos o tres i et cobren si en demanes més. Són molt poquets els restaurants de menjar ràpid que t’ofereixen altres salses diferents, si no és per acompanyar algun determinat producte com els nuggets.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: