Skip to content

Spaghetti Carbonara

26 septiembre 2009
tags:

Spaghetti Carbonara

En general, els plats de pasta són molt senzills de fer. Basta amb bullir la pasta i mesclar-ho amb la salsa i les espècies que més ens agradin. Però, precisament aquesta senzillesa, la combinació tant bàsica, permet experimentar fins casi l’infinit. El mèrit és aconseguir, amb un plat que requereix poca elaboració, un gust que agradi, resalti i destaqui.

Els spaghetti carbonara es basen en fer servir molts rovells ou, julivert com a espècia preferent i carn. És la carn l’element més característic del plat. Tu tries quin tipus de carn vols oferir, segons t’agradi més.

Imatge publicada al Fotolog.

4 comentarios leave one →
  1. 9 octubre 2009 5:49

    I don’t know If I said it already but …Great site…keep up the good work.🙂 I read a lot of blogs on a daily basis and for the most part, people lack substance but, I just wanted to make a quick comment to say I’m glad I found your blog. Thanks,🙂

    A definite great read….

Trackbacks

  1. Twitter Trackbacks for Spaghetti Carbonara « Vicente Juan [vicentejuan.wordpress.com] on Topsy.com
  2. Bitacoras.com
  3. Macarrons « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: