Skip to content

Lasanya de carn

1 octubre 2009

Lasanya de carn

Un primer plat molt habitual, i que omple moltíssim, és la lasanya al forn: làmines de pasta cuinades on, entremig, hi ha carn i beixamel. Es serveix ben calenta, i també es pot fer amb verdures si no vols carn. El formatge rallat per damunt és opcional.

I tu, què et menges? Què t’agrada? Què has tastat? I, què vols tastar?

Imatge publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: