Skip to content

Flan

3 octubre 2009

Flan

El flan tradicional és el flan d’ou. Per a fer-ho s’utilitzen ous, llet, sucre i caramel líquid. És un postre molt popular i prou senzill de fer. Primer es cou el sucre i s’hi afegeix el caramel. Després es calenta la llet, sense que arribi a bullir. En una altra casserola es baten els ous i sucre, mentres s’hi afegeix poc a poc llet. El petit secret és impedir que els ous es quallin. Com a darrer pas es fica tot dins el recipient del caramel i es calenta al bany maria més o menys una hora.

Però existeixen moltíssim flans diferents. Hi ha una llarguíssima llista de flans per a tastar: de xocolata, xinés, de pomes, de cafè, coco, de cires, de llet, de formatge, taronja,… No sabia que n’hi podia haver tants de diferents. I tots semblen dolços i boníssims.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: