Saltar al contenido

President, fácil de untar

19 octubre 2009

President, fácil de untar

El President del País Valencià (Comunitat Valenciana diuen ells), ha estat portada als mitjans de comuncació locals, regionals i estatals les darreres setmanes. El motiu es la seua implicació, pressumpte però directa, en una escandalosa trama de corrupció per a finançar il·legalment al Partit Popular.

La via de corrupció és tan fàcil com a òbvia. A canvi de luxosos i caríssims regals personals (trajes, cotxes esportius, rellotges d’acer, prostitutes,…) els representants polítics afavorien arbitràriament a una determinada empresa privada que encaria els seus serveis fins a duplicar o triplicar el seu valor real. El marge de sobrecost es repartia entre els responsables de l’empresa privada, amb una dobe contabilitat, i el propi Partit Popular.

Per molts el que més sobta és la mateixa notícia, que sigui destacada una pràctica coneguda ja fa un grapat d’anys. Carlos Fabra, president de l’eterna nissaga que presideix la Diputació de Castelló, ha aconseguit més de mitja dotzena de mil·lionaris premis de loteria. I recentment el seu company i amic Jaume Matas, ex-president pel Partit Popular de les Illes Balears, ha estat imputat també per corrupció: abans de fugir cap a Estats Units es va comprar un gran Palauet, inassumible amb el seu sou públic com a president de les Illes.

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: