Skip to content

Consell de la Joventut d’Alacant

20 octubre 2009

Consell de la Joventut d'Alacant

El Consell de la Joventut d’Alacant, un consell local, és referent al País Valencià. Per a mantenir la imparcialitat, no permeten que els partits polítics formin part de la seua Permanent. Continua defensant, dins el Consell de la Joventut autonòmic de la Comunitat Valenciana, el nom del País Valencià com a símbol d’identitat i no submissió. Cada any organitza la Setmana Jove de la Joventut, per a commemorar el dia Internacional de la Joventut. La seua presidenta, i la majoria de la Permanent, són dones organitzades i molts actives. I a seua relació amb la Universitat és privilegiada, coordinant un grapat d’activitats amb totes les associacions de joves universitaris.

La prova més evident de la seua bona feina és l’augment del nombre d’associacions juvenils, i la seua permanent presència als carrers de la ciutat d’Alacant. Encara que és un consell local, per ser el Consell de la Joventut de la capital, promouen la creació de consells locals de joventut a totes les comarques de l’Alacantí. Els consells locals són una eina imprescindible, i una bona notícia, per a tots els joves.

I totes les coses, tots els compromisos i objectius, totes les propostes i activitats, les compleixen amb l’alegria que mostra la fotografia d’avui. La fotografia es correspon amb la XI trobada del Triangle Jove, a Sant Feliu de Guíxols (Girnoa).

Imatge publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: