Skip to content

Tuenti al CAMON

3 noviembre 2009

Tuenti al CAMON

Cada dia, molt sovent matí i tarda, al CAMON oferim una nova activitat vinculada amb el cinema, la fotografia, la informàtica, internet, la solidaritat, el medi ambient, la música, l’art,… La proposta es combina amb periòdiques exposicions a la mateixa sala, que utilitzen el suport tecnològic per a presentar les mostres més avantguardites. S’hi sumen almenys un concert setmanal de música, la majoria futures promeses de la música pop, indie i hiphop. S’ajunta una interessant proposta formativa, amb cursos oficials d’Apple i tallers per manetjar eines professionals d’edició de vídeo, audio i disseny gràfic.

A la fotografia d’avui m’acompanya Ícaro Moyano, Director de Comuncació de Tuenti. Segur que coneixes Tuenti, la xarxa social espanyola que sobretot triomfa entre les universitàries i els universitaris. El que potser no sabies és que ja ha superat a Google España en el nombre de visites, que és la pàgina web més visitada a l’Estat espanyol. Les seues xifres ja no es mesuren en milers, ho fan en mil·lions per dia o per mes.

Davant la típica pregunta del futur de Tuenti, Ícaro va destacar els dispositius mòbils (telèfons) com la línea d’atenció prioritària. Va apostar per la tèndencia local dins la xarxa, amb atenció preferent al teu entorn més proper. I també va anunciar, als propers mesos, un canvi considerable en el mercat dels cercadors de internet més populars (Google i Bing). Els cercadors passaran de localitzar pàgines emmagatzemades (el passat), a trobar els temes que es tracten al moment (el present), com ja fa Twitter per exemple.

Com a cloenda de la sessió, ben convençut, Ícaro Moyano va defensar que és moltíssim més rentable invertir en persones, en el talent, que en servidors per a sostenir l’augment del tràfic. Desde Tuenti volen reclutar als millors programadors, d’Espanya i del món sencer, paguen pel talent per davant de les màquines.

Imatge publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: