Skip to content

Plats típics regionals

8 noviembre 2009

Salmorejo de Córdoba

Cada regió té la seua propia gastronomia, els seus plats típics, que presumeixen de ser els millors. La paella valenciana és l’exemple típic de la regió, que es coneix i es cuina a tot l’Estat espanyol.

La fotografia d’avui correspon a Salmorejo de Córdoba: crema de carbassó, trocets de pernil dolç i bocins d’ou bullit. Un gustós primer plat que vaig degustar a la capital monumental de Madrid.

Fotografia publicada al Fotolog.

2 comentarios leave one →
  1. Pere permalink
    29 agosto 2012 13:35

    Hola. A jutjar per la fotofrafia, jo diria que es tracta d’una crema de carbassa amb trocets de pernil curat i, això si, ou dur picat.

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: