Skip to content

Militar per defensar els ideals

12 noviembre 2009

Joves EUPV

Les persones dedicades a la política partidista, és a dir, que militen activament dins un partit polític, són molt criticades. Hi ha l’opinió generalitzada que els polítics no treballen, només es passen hores asseguts sense fer res, i la seua única preocupació és com robar el màxim possible sense que els agafin. Demagògia! Són els periodistes pagats per la dreta, els generadors d’opinió, els que cada dia llancen aquesta idea. L’objectiu és desmobilitzar a la gent perquè no voti, perquè no s’impliqui en les decisions, per desmotivar a la societat i aconseguir així que no hi hagi cap canvi. Als qui ara manen, els qui tenen els diners i el poder, volen persones adormides, cansades de la participació i desil·lusionades per la política, perquè així res canviï i tot continuï igual.

La fotografia d’avui mostra als meus companys de militància. Joves amb responsabilitats que sacrifiquem el nostre oci, perdem part dels nostres diners, i llevam temps als amics i les parelles, per a defensar i lluitar pels ideals que creiem. Creiem que mereixem una societat millor, moltíssim millor, de veritat estam convençuts que un canvi d’abaix a dalt és possible i, sobretot, necessari. I nosaltres, amb la nostra implicació i la de molts altres companys i companyes, ho farem realitat.

Aquest divendres 13 de novembre, a partir de les 18:30h a l’Auditori de CCOO de la ciutat d’Alacant, el Coordinador General de Izquierda Unida Cayo Lara presentarà Las propuestas de IU. Aquesta activitat suposa un repte extra per a nosaltres. Per primera vegada retransmitirem l’acte en directe via Twitter http://www.twitter.com/esquerraunida, i recollirem els moments més destacats via Facebook http://www.facebook.com/esquerraunida. En temps real també serem presents a la Web 2.0.

I el dia següent, dissabte 14 de novembre, els Joves d’Esquerra Unida de tot el País Valencià celebram l’Assemblea General anual. Serà a la ciutat d’Alcoi, i ens hi passarem tot el matí i la tarda per a decidir i aprovar les campanyes que prioritzarem l’any vinent i el material de propaganda que generarem. Vos recordo que totes les Assemblees de Joves són obertes a tots simpatitzants.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: