Skip to content

Humus

15 noviembre 2009

Humus

L’humus, o paté de cigrons, és un plat molt habitual a la cuina àrab. A més dels cigrons, és imprescindible el suc de llimó i l’oli d’oliva. Ja després, segons la recepta i els gustos de cada un, hi pots posar pebre vermell, alls, i casi qualsevol altra complement que et faci gola.

Jo abans no havia tastat aquest plat. És un primer plat molt habitual als restaurants Kebab (o és Kebap?), que s’han estés i popularitzat per la ciutat.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: