Skip to content

Foro de Educación en Zaragoza

20 noviembre 2009

Foro de Educación en Zaragoza

Aquests personatges, i algun més, som els qui hem organitzat el Fórum de Educación 2009 a la ciutat de Saragossa. Un cap de setmana amb més d’un centenar de joves, representants dels col·lectius juvenils més importants i nombrosos. Un cap de setmana on ens ajuntarem, debatrem i acordarem què volem els joves de tot l’Estat Espanyol sobre l’Eduació Universitària, l’Educació no Universitària i la Eduació no Formal.

Una complexa organització, coordinada per nosaltres mateixos, per aconseguir que tothom hi puga participar i totes les opinions hi siguin recollides. Una organització que hem detallat, hora per hora, què estarem fent i on. Una responsabilitat molt feixuga, que només pot obtenir com a premi el reconeixement a la feina be feta.

És una proposta totalment voluntària, feta pels joves i decidada als joves. L’objetiu, com a Fórum de Educación 2009, és mostrar una posició de força i unitat davant els responsables de l’Educació Pública. Som un petit grupet de gent els responsables, però tot està preparat perquè surti bé. La meua responsabilitat? La part més complicada, més polèmica, la universitària amb la implantació de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES, Bolonya). Menos mal que m’acompanyen i m’ajudaran els millors, que són els qui apareixen a la fotografia.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: