Skip to content

Pastissos per triar

25 noviembre 2009

Pastissos dolços

El dolços són un menjar que agraden, encanten, a casi casi tothom. Les varietats de pastissos són infinites, i la creativitat en aquesta branca de la cuina no té cap limitació. El pastís més típic és el de xocolata, amb un gust més o menys potent. Però aquí poguerem tastar el iogurt amb anous, sucre cremat, cires, mel,… i tots tant empalagosos com boníssims.

La fotografia es correspon amb la satafa de pastissos que la companya Paloma Berenguer, professora oficial d’Apple al CAMON, ens va oferir pel seu aniversari. Gràcies! També fou el fons de pantalla que vaig fer servir a la 1era sessió del Taller Asociacionismo 2.0 al CAMON.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: