Saltar al contenido

Síndrome de Peter Pan

26 noviembre 2009

Epi Blas

La infantesa és aquella etapa, casi sempre molt feliç, on vius a la ignorància i sobreprotegit pels teus pares. La teua principal preocupació és no perdre’t el teu programa infantil preferit i, si fos possible, vorer-los tots.

L’adolescència és aquella etapa, casi sempre infeliç, on tot és inseguretat, i una nova experiència. On et qüestiones absolutament tot, i et desanimes perquè encara no tens l’edat per fer el que t’imagines.

La joventut és aquella etapa on ho tens tot al teu abast, on pots fer el que vols perquè tens la voluntat, la força i els mitjans. On les teues accions comencen a tenir conseqüències irreversibles, tant per bó com per dolent. On creus saber-ho casi tot, i encara no saps casi res. On ho aprens tot, i a més ho experimentes.

La maduresa… la maduresa? No estic segur si tothom arriba a aquesta etapa. Més o menys és quan pagues una hipoteca, tens un cotxe i t’estàs pensant comprar una moto, ja t’has casat (per l’església o pels jutjats) o fins i tot ja estàs divorciat, tens un fill o fas el possible per tenir-ne un i ja només surts amb els amics una vegada al mes. Aquesta etapa no hi arribes, només, per edat.

La fotografia es correspon amb la primera atracció que vérem al part d’atraccions de Port Aventura (Tarragona). Et podies fer una foto amb els grans personatges de Barrio Sésamo que foren Epi i Blas.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: