Skip to content

Crema de carbassó

11 diciembre 2009

Crema de carbassó

La crema de carbassó és un plat molt senzill de fer, i a més molt lleuger i nutritiu. L’única dificultat és no passar-se amb la sal, que la podria fer massa forta. Dona gust menjar-se aquest primer plat ben calent, amb ganes de refegir.

A la fotografia una dona de Pedreguer que, per feliç casualitat, ens hem creuat per enmig a escenaris diferents. La seua partida d’Acció Cultural va propiciar la meua entrada al Casal Jaume I d’Alacant. La meu arriba al CAMON va ajudar a que ella també participés, per un temps, en el projecte. Ara es prepara oposicions i, mentrestant, junts, disfrutam de la seua cuina i de la genial companyia.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: