Skip to content

TwittALC

16 diciembre 2009

TwittALC

Twitter és un servei de microblogging, un servei per publicar les teues coses amb la expressa limitació de només 140 caràcters. La limitació no és casual, es correspon amb l’enviament d’un missatge (SMS) mitjançat telefonia mòbil. Aquest límit obliga a exprimir l’ingeni, i aconsegueix que tots els missatges estiguen buits de palla i plens de contingut.

Twitter s’ha convertit en una xarxa social, com poden ser Tuenti o Facebook. Es centra a contestar la pregunta What’s happening? Què està passant? Però fins ara servia per actualitzar el teu statuts, per a repondre a Què estàs fent? o On estàs ara? Twitter és la xarxa més actualitzada, que tracta els temes en temps real, i et permet donar a conèixer als teus followers (seguidors) quina cosa interessant estàs fent, o quin tema t’està important ara mateix.

Periòdicament s’organitzen trobades d’usuaris Twitter. Per a un usuari d’aquest servei, la cosa que més il·lusió fa és desvirtualitzar a un company o companya. Per la via digital coneixes què fa o deixa de fer cada dia, però l’objectiu darrer és conèixer en persona a aquest usuari de Twitter. Per cert, el meu és @vicentejuan i hem podràs afegir desde http://twitter.com/vicentejuan.

A la fotografia falta molta gent, nosaltres som els darrers qui aguantàrem fins les tantes de la matinada. Abans havíem sopat més d’una vintena de persones. I abans del sopar estàvem els alumnes del taller impartant per ADWA, els companys de tuCAMON i els usuaris de Twitter tots xerrant en grups i beguent cerveses.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: