Saltar al contenido

Una nit qualsevol

21 diciembre 2009

Toledo

Una nit qualsevol, en una ciutat peninsular qualsevol, amb gent qualsevol. Per casualitat, sense plannificar-ho, s’ajunta un grupet de gent normal i habitual. No ens coneixem, no sabem qui és qui, i tampoc què és cada un de nosaltres.

La nit fou freda i molt gelada a l’antiga capital del Regne d’Espanya, a Toledo. Elles feien set anys que no es veien i parlaven. Qui ens fa la fotografia té una filla però no carnet de conduir. Ella no sabia que ell venia, i ell va perdre el tren que per ben poc evita la visita. Ella beu més, i més depressa, que ningú de tots nosaltres. L’altra dona, igual d’hermosa, fuma caixes i caixes del tabac més fluix i amb triple filtre. Ell portava una maleta plena de roba d’hivern però, per culpa d’una altra maleta, qui feia la fotografia es va quedar sense gafes de sol. Ell va pagar el sopar a un punyetero fast food, però no es va preocupar dels beures en tota la nit. Ells varen estar un any sense parlar-se, però ara discuteixen entre anar junts a Eindhoven o a Fez. Si allises el seu cabell, que no és llis, ella estarà a les teues mans. Si parles en català a Espanya, ell estarà a les teues mans. Ell venia a la ciutat per a abraçar a un home de barba i llarga i negra cabellera, però es va trobar amb un nou company calb i rapat.

Però el més anecdòtic fou trobar-nos, a Toledo, a dos dels companys que treballaren dins el Grup Operatiu que va organitzar el passat Fórum de Educación 2009 a Saragossa. Ella és de Salamanca, i presidenta de FAEST, ell és de Saragossa i corresponsable d’Educació Secundària.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: