Skip to content

Consejo de la Juventud de Castilla la Mancha

26 diciembre 2009

Consejo de la Juventud de Castilla la Mancha

Els Consells Locals de Joventut, com el Consell de la Joventut d’Alacant o el Consell de la Joventut d’Elx, ajunten i coordinen a les associacions juvenils que treballen al municipi. És aquest el teixit associatiu més viu, més dinàmic i que més satisfaccions porten. Però també són necessàries altres supestructures, com els Consells de la Joventut Autonòmics (per exemple el Consell de la Joventut de les Illes Balears, CJIB) i tots, junts i coordinats, es troben al Consejo de la Juventud de España.

Fa unes setmanes vaig poder assistir a l’Assemblea Extraordinària del Consejo de la Juventud (de la región) de Castilla la Mancha. Estava dirigit per una gestora, perquè un mes abans el plenari de l’Assemblea havia rebutjat l’Informe de Gestió de l’anterior Permanent. És a dir, l’Assemblea havia dit que ho havien fet súper malament durant el seu darrer any de mandat i, per aquest motiu, els suspenien i els feien fora.

El Plenari només portava una única candidatura, consensuada entre totes les parts, per intentar tancar ferides. Per primera vegada, que jo sàpiga, una Permanent es va triar a mà alçada, sense fer servir una urna per preservar el vot secret. El consens entre les parts ha significat que 4 membres de l’anterior Permanent, una tercera part, s’integren a la nova Permanent. Però si foren rebutjats per tota l’Assemblea! Però si no els volien per dolents!! A més, encara que estiga presidida per una dona, la Permanent no és paritària. I, les poques dones que hi ha, ocupen els llocs menys rellevants, de vocals.

Fotografia publicada al Fotolog.

4 comentarios leave one →
  1. 22 abril 2010 0:46

    Sorry for my bad english. Thank you so much for your good post. Your post helped me in my college assignment, If you can provide me more details please email me.

Trackbacks

  1. Tweets that mention Consejo de la Juventud de Castilla la Mancha « Vicente Juan -- Topsy.com
  2. Bitacoras.com
  3. Enguany s’acaba « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: