Skip to content

Darrer dia del 2009 a Madrid

3 enero 2010

2009 Madrid CJE

Cada setmana d’aquest 2009, sobretot a mesura que s’apropava el final de l’any, ha estat més i més intens. El final de l’any natural obliga a presentar el balanç econòmic a les entitats socials on hi tenc responsabilitats, a prometre un Pla de Treball per l’any vinent tant ambiciós con inassumible, a renovar o no el contracte laboral vigent fins el desembre, a acceptar o no els nous projectes que començaran ja al gener, a presentar els treballs i les pràctiques universitàries del trimetre i, sobretot, a fer un grapat de bons propòsits i abandonar un munt de males pràctiques.

El darrer quatrimestre d’enguany he viatjat a la capital del Regne d’Espanya, més o menys, una vegada cada mes. Sempre per motius laborals, socials, polítics i culturals, he intentat aprofitar i exprimir al màxim cada visita. Mai he arribat a fer més de la meitat de tot el que m’havia proposat.

La fotografia d’avui es correspon amb el darrer dia del 2009 que vaig passar a Madrid. A la sessió d’autoavalucació del Grup Operatiu responsable d’organitzar el Fórum d’Educación 2009, mitjançant el Consejo de la Juventud de España (CJE). Era a primera hora del matí, mentres esmortzàvem, i esperàvem l’arribada dels damés companys de Salamanca, Cáceres, Ciudad Real i Saragossa. El Fórum de Educación ja s’ha acabat, però els motius per a visitar la ciutat de Madrid no.

Fotografia publicada al Fotolog.

2 comentarios leave one →
  1. 4 enero 2010 18:12

    Outsourcing services, Atone Technologies is Indian based Search Engine Optimization Company, provider of Online-Marketing services such as: Search Engine Optimization (SEO), Link Building Services, and Inbound Link Development.

Trackbacks

  1. Tweets that mention Darrer dia del 2009 a Madrid « Vicente Juan -- Topsy.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: