Skip to content

Gelat de torró

6 enero 2010

Gelat torró

El restaurant Coccus, de la ciutat d’Eivissa, té una ampla carta de carn i peix per triar. On la cuinera es permet innovar, on cada tantes setmanes s’inventa un nou plat, és en els postres. Ella fa noves combinacions i ens utilitza a nosaltres, voluntàriament i amb molt de gust, per a criticar o alabar la seua darrera proposta gastronòmica.

Els plats de postres no tenen perquè ser extranyes i exòtiques combinacions. No és necessari fer mescles especials. Per molta presentació, el que sempre predomina és el bon o mal gust que fan. Potser amb un afegit de xocolata, o amb un raig de mel, o si hi lleves la nata i hi afegeixes llet condensada, aconseguiràs un molt dolç i gustós postre. D’això es tracta.

El darrer postre que hem provat, creat i oferit expressament per la Nit de Cap d’Any, és la copa de gelat de torró. Gelat de torró, amb bocins de fressa banyats, i un raig de xocolata. Menys empalagós que el torró original, més gustós que un gelat qualsevol, i amb el toc ben bó de les fresses. Boníssim!

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: