Skip to content

Amanida de tonyina

13 enero 2010

Amanida de tonyina

L’amanida, ensalada pels bàrbars, és un plat imprescindible que m’hauria d’auto imposar cada dia per menjar. Totes les amanides són molt senzilles de fer, només és necessari capolar amb un ganivet el que vullguis mesclar. I què hi pots mesclar? Qualsevol cosa comestible. Les combinacions són infinites, i només has d’anar alerta amb la mescla de sabors, amb si un menjar fa un gust més fort que l’altra.

A jo no m’agrada gaire el vinagre, el seu gust és molt fort i àcid, però es sol posar a totes les amanides. El verd, habitualment la lletuga, sol ser la base de qualsevol amanida. Com l’escorxa de pa és la base de qualsevol pizza, la lletuga és la base de la majoria d’amanides. En aquest cas, a la fotografia, està acompanyada de bocins d’ou bullit i tonyina.

Fer una amanida és molt senzill perquè no requereix els fogons, no sol ser habitual escalfar l’amanida, cap dels seus ingredient. Però aquests dies, de tant fred, no fa tanta gola menjar un plat fred (no gelat).

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: