Skip to content

Sobrassada

22 enero 2010

Sobrassada

La sobrassada, i el botifarró, són els dos principals embutits que s’obtenen de les matances. Fer matances es considera una festa de feina, on s’ajunten tots es vesins de sa finca, per ajudar a matar es porc i omplir es budells de sobrassada i botifarra tot es dia. Começa a primera hora des matí, i acaba més o menys quan ja arriba es celpost.

Sa sobrassada més coneguta és la mallorquina, perquè ha aconseguit exportar-se a la Península. Però… es tant dolenta com a qualsevol altra sobrassada transformada massivament a una fàbrica, emmagatzemada en caixes en grans naus industrials, i transportades en vaixell. La millor sobrassada, amb diferència, és la feta a cada casa, a Eivissa.

La fotografia mostra una degustació de sobrassada, al primer pis de l’Okavango Lounge Café al Raspeig. Una taula de sant vicenters disfrutant de la millor gastronomia eivissenca, importada directament de l’illa.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: