Skip to content

Menjar

23 enero 2010

menjar

Es menjar és una necessitat vital, un ritual que el cos ens demana per agafar forces i carregar ses bateries. Hi ha un fart de descripcions i atributs que poden acompanyar a un plat, però bàsicament es classifiquen entre menjar bo i menjar dolent. Es plat pot ser casolà, vegetarià, margant o dolç, ple de calories que engorden (engreixen), fred o calent, molt o poc fet si es tracta de carn, amb o sense espines si es tracta de peix, amb o sense acompanyament, amb o sense especis, amb denominació d’origen, un primer o un segon plat,un postre, fàcil o difícil de fet, fregit o bullit, etcètera.

A la fotografia hi apareix jo mateix, ple d’alegria, acompanyat per un parell de plats. Entre les mans dos pizzes de formatge, dels amics que compartien la taula amb jo. Enmig, davant, un plat d’ànec rostit que fou el plat que hem vaig menjar. I, per beure, una canya.

Fotografia publicada al Fotolog.

No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: