Skip to content

Cava o xampany

28 enero 2010

Cava champagne

El xampany, champagne del francés originari, és un vi escumós elaborat a la regió de la Xampanya (a França). El xampany té denominació d’origen, per aquest motiu, el vi escumós elaborat pel mètode xampanyès a Catalunya reb el nom de cava.

Quan menges és bona costum acompanyar el plat amb una beguda. Aigua és la millor opció que pots triar, però molts altres preferiexen una copa de vi o una canya, sobretot si és per dinar. En canvi, el cava com a beguda és molt més habitual per a festes, grans celebracions, o com a darrera copa d’un bon tiberi.

Fotografia publicada al Fotolog.

4 comentarios leave one →
  1. 28 enero 2010 16:01

    Aquest article et pot interessar:

    http://bibiloni.cat/blog/?p=787

  2. 30 enero 2010 17:10

    Gràcies per l’enllaç recomanat al mestre Bibiloni.

Trackbacks

  1. Bitacoras.com
  2. Tweets that mention Cava o xampany « Vicente Juan -- Topsy.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: